Kosten

Wij verlenen onze rechtsbijstand onder meer op basis van een zogenaamde toevoeging, dit betekent dat de overheid de kosten van uw zaak betaalt. Wanneer u niet voor een toevoeging in aanmerking komt, zullen wij met u de kosten van uw zaak vooraf bespreken.

Rechtsbijstand op basis van toevoeging

Wij verlenen onze rechtsbijstand onder meer op basis van een zogenaamde toevoeging, dit betekent dat de overheid de kosten van uw zaak betaalt.

Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand kunt u zelf nagaan of u in aanmerking komt voor een toevoeging, bij twijfel kunt u contact met ons opnemen. Ook hebben wij met de meeste verzekeraars afspraken over het bijstaan van slachtoffers in strafzaken.

Rechtsbijstand zonder toevoeging

Wanneer u niet voor een toevoeging in aanmerking komt, zullen wij met u de kosten van uw zaak vooraf bespreken. Wij kunnen u dan bijstaan op basis van een uurtarief, maar wij bieden ook de mogelijkheid van het maken van een prijsafspraak, zodat u vooraf weet wat (alle) kosten van uw zaak zullen zijn. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor een eerste (advies)gesprek, wij verbinden daar geen kosten aan.

Gratis adviesgesprek

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor een eerste (advies)gesprek, wij verbinden daar geen kosten aan.

Stuur ons een bericht en we antwoorden je zo snel mogelijk.
Bedankt voor je bericht.
Oops! Er is iets niet goed gegaan bij het versturen van het formulier...
Slachtoffer-advocaten.nl

Sketchhouse
Randstad 22 9
1316 BN Almere

info@l-vdv.nl