Advocaten in slachtofferzaken

Wanneer u (of uw kind of familielid) slachtoffer bent geworden in een strafzaak kunnen wij u bijstaan.

Onze advocaten doen zaken in het hele land en hebben een speciale opleiding gevolgd om slachtoffers van ernstige gewelds- of zedenzaken bij te staan. Mr Van der Velden is daarnaast lid van de Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS).

Zij kunnen u helpen bij het doen van aangifte en bij het opstellen van een vordering tot schadevergoeding (de zogenaamde voeging benadeelde partij) en u begeleiden tijdens de strafzaak tegen de verdachte. Verder kunnen wij u helpen bij doen van een aanvraag bij het Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Onze advocaten kunnen u in een vrijblijvend eerstegesprek informatie geven over uw rechten als slachtoffer (of als nabestaande)in een strafzaak. Bijvoorbeeld over het recht op informatie, eenslachtoffergesprek met de officier van justitie of het uitoefenen van uwspreekrecht.

Wanneer u van het Openbaar Ministerie bericht ontvangt dat de zaak tegen de verdachte wordt geseponeerd kunnen wij u bijstaan in een zogenaamde artikel 12 Sv procedure (beklag tegen niet vervolgen).

Ons team

Stuur ons een bericht en we antwoorden je zo snel mogelijk.
Bedankt voor je bericht.
Oops! Er is iets niet goed gegaan bij het versturen van het formulier...
Slachtoffer-advocaten.nl

Schoutstraat 57
1315 EW Almere

info@l-vdv.nl