mr. A.J.. Van der Velden (advocaat)

Mr. Annemarie van der Velden

Mr. Annemarie van der Velden is sinds 2008 werkzaam als advocaat. Zij was daarvoor werkzaam als docent strafrecht aan de Universiteit Leiden. In 2015 is zij samen met Noor Luns gestart met Luns • Van der Velden Advocaten, een kantoor dat zich vrijwel uitsluitend richt op de behandeling van strafzaken.

Jarenlange ervaring met het bijstaan van slachtoffers in grote gewelds- en zedenzaken

Mr. Van der Velden heeft jarenlange ervaring met het bijstaan van slachtoffers in grote gewelds- en zedenzaken. In 2018 volgde zij een specialisatieopleiding op dit gebied en sloot zij zich aan bij de Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS) en jaarlijks volgt zij verschillende cursussen op dit rechtsgebied.

Mr. Van der Velden heeft onder meer opgetreden als slachtofferadvocaat in de zogenaamde Staatsliedenbuurtzaak waarin de verdachten tot levenslang werden veroordeeld. Ook staat zij met grote regelmaat cliënten bij die slachtoffer zijn in zedenzaken. Tijdens een dergelijke procedure kan zij u bijstaan tijdens het hele strafproces: van het doen van aangifte, tot het bijwonen van het officiersgesprek, het opstellen van de vordering tot schadevergoeding (ook wel vordering benadeelde partij) tot het bijwonen van de zitting. Voor meer informatie kunt u (vrijblijvend) contact opnemen via vandervelden@l-vdv.nl of via 06-11887730.

Stuur ons een bericht en we antwoorden je zo snel mogelijk.
Bedankt voor je bericht.
Oops! Er is iets niet goed gegaan bij het versturen van het formulier...
Slachtoffer-advocaten.nl

Schoutstraat 57
1315 EW Almere

info@l-vdv.nl